Disclaimer

Deze website behoort toe aan Zonnepanelen Expres. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van deze website op welke manier dan ook.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.
Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van deze website is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.

Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door de Zonnepanelen Expres is verstrekt, wordt verwezen naar de algemene voorwaarden van Zonnepanelen Expres die op deze site van toepassing zijn.

Zonnepanelen Expres is een tussenpersoon tussen gebruiker en aanbieder. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade die op welk vlak dan ook wordt veroorzaakt door de partij die uw aanvraag in behandeling neemt.

Selecteer hieronder uw provincie

Zonnepanelen Noord Holland Zonnepanelen Friesland  Zonnepanelen Groningen Zonnepanelen Drenthe Zonnepanelen Flevoland Zonnepanelen Overijssel Zonnepanelen Zuid Holland Zonnepanelen Gelderland Zonnepanelen Utrecht Zonnepanelen Limburg  Zonnepanelen Zeeland Zonnepanelen Noord Brabant

U bent hier:

Zonnepanelen Expres > Disclaimer