Zonnepanelen Drenthe

Zonnepanelen Drenthe

Milieubewuster leven en besparen op uw energierekening kosten? Denk er dan eens aan om zonnepanelen of een zonneboiler aan te schaffen voor uw woning of pand in Drenthe.

Vraag bij ons een offerte aan voor zonnepanelen en wij sturen uw aanvraag door naar de diverse zonepaneel installateurs in Drenthe en omgeving. Zij zullen u zo snel mogelijk, kosteloos en vrijblijvend, van offertes voorzien!

Direct offertes aanvragen

Zonnepanelen en zonne-energie

In Nederland en ook in Drenthe mopperen we nogal eens over het weer, de zon mag best wat vaker schijnen! Maar maakt u zich geen zorgen voor de werking van uw zonnepanelen en zonneboiler, er is in Nederland genoeg zonlicht om op deze manier elektriciteit op te wekken.

De werking van een zonnepaneel

Een zonnepaneel werkt als volgt; het zonlicht dat op het zonnepaneel valt wordt omgezet in stroom. Deze stroom wordt door een omvormer gebruiksklaar gemaakt voor in uw huishouding. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door middel van het opwarmen van water in een zonneboiler. Deze zonneboiler is verkrijgbaar in een standaard variant en een cv- en compacte uitvoering. Is er onvoldoende zonlicht op het zonnepaneel terecht gekomen? Dan zorgt de na-verwarmer in de zonneboiler ervoor dat u watertemperatuur alsnog het gewenste aantal graden zal bereiken. En wist u dat het systeem met de zonneboiler 50% minder energie verbruikt dan een traditioneel systeem? Kostenbesparing dus!

Zonnepaneel duur? Niet in Drenthe!

In onze huidige samenleving wordt milieubewust leven steeds belangrijker. Energiebronnen die al van oudsher worden gebruikt raken steeds meer uitgeput en de co2 uitstoot is te groot! Hét moment dus om u zich te verdiepen in de mogelijkheid zonnepanelen of een zonneboiler voor uw huishouding aan te schaffen. En zeker nu er een subsidieregeling voor zonnepanelen is ingesteld, wordt deze mogelijkheid wel heel aantrekkelijk! Het zonnepaneel wordt daarom al steeds meer gezien in het straatbeeld van Drenthe, geen wonder!

Benieuwd naar de prijzen?

Geïnteresseerd geraakt in zonnepanelen of een zonneboiler? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Zonnepanelen Expres. U ontvangt dan zo snel mogelijk meerdere prijsopgaven van zonnepaneel specialisten in Drenthe. Gratis en vrijblijvend!

Zonnecollector

Zonnecollector

Er bestaat een verschil tussen een zonnepaneel en een zonnecollector. Een zonnecollector zet zonlicht namelijk direct om in warmte. Deze warmte kan vervolgens voor diverse doeleinden gebruikt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwarmen van water en ruimtes in huis.

Meer over zonnecollectoren

Subsidie

Subsidie Zonnepanelen

In Nederland is er een subsidieregeling voor zonnepanelen ingesteld, om zo deze milieuvriendelijke energieoplossingen financieel aantrekkelijker te maken. Vraag daarom ook voor uw situatie informatie aan en werk mee aan duurzaamheid!

Meer over subsidie

Rendement

rendement zonnepanelen

Het rendement van een zonnepaneel voor uw woning in Drenthe is afhankelijk van een aantal externe factoren zoals de ligging, plaats, of positie van het zonnepaneel ten opzichte van de zon, en ook het aantal zonuren.

Meer over het rendement

Aangemoedigd door de subsidieregeling voor zonnepanelen waren wij benieuwd wat het ons zou kosten. Daarom hebben we offertes opgevraagd bij verschillende zonnepaneel experts uit Drenthe. Gewoon via hun website, we hoefde de deur er niet voor uit. Via Zonnepanelen Expres ging het super snel. – Fam. D. Jansen – Drenthe

Voordelen Zonnepanelen Expres

  • De service is geheel vrijblijvend
  • Offertes aanvragen is kosteloos
  • Simpel en in drie stappen een keuze maken
  • Snel diverse zonnepaneel offertes in huis
  • Alleen erkende installateurs uit Drenthe
  • Deskundig en helder advies
  • Scherpe prijzen van zonnepaneel en zonneboiler
  • Altijd de beste deal!

1. Offertes aanvragen

Doe vandaag nog een offerteaanvraag bij Zonnepanelen Expres Drenthe, dan ontvangt u een overzicht met prijsopgaven van circa vijf zonnepaneel bedrijven uit Drenthe. Gratis, gemakkelijk en zo gepiept.

2. Zonnepanelen leveranciers vergelijken

Het overzicht in huis? Vergelijk dan op uw gemak de aanbiedingen van de verschillende zonnepaneel of zonneboiler installateurs. Vindt u niet het aanbod waar u op gehoopt had? Geen probleem.

3. Kies de beste deal en bespaar

Begin nog vandaag met besparen! Met zonnepanelen spaart u niet alleen uw bankrekening maar ook het milieu. Om de offerteaanvraag van uw zonnepaneel hoeft u het eveneens niet te laten, deze kost u niets!