Zonnepanelen Friesland

Zonnepanelen Friesland

Zonnepanelen zijn hét alternatief voor de milieuonvriendelijke traditionele stoomhuishouding, ook in Friesland. Bovendien besparen zonnepanelen u veel energiekosten!

Doe vandaag nog een offerteaanvraag voor zonnepanelen en ontvang snel de prijsopgaven van verschillende zonnepaneel specialisten uit de omgeving Friesland. Vergelijk hun aanbod vrijblijvend en kosteloos.

Direct offertes aanvragen

Zonnepanelen en zonne energie

Hoewel we in Friesland nogal eens klagen over het aantal zonuren, zijn zonnepanelen zeer bruikbaar in ons land. Er is in Nederland voldoende zonlicht om elektriciteit op te wekken door middel van een zonnepaneel.

De werking van een zonnepaneel

Hoe een zonnepaneel werkt? Als volgt: De zon die op het zonnepaneel valt, wordt omgezet in stroom. Dit wordt door een omvormer direct gebruiksklaar maakt. Bijvoorbeeld voor het opwarmen van water via een zogenaamde zonneboiler. Een zonneboiler is er in drie varianten (standaard, cv- en compacte) en verbruikt vijftig procent minder energie(kosten) dan een traditioneel systeem. Valt er even onvoldoende zonlicht op het zonnepaneel, dan zorgt een na-verwarmer van de zonneboiler alsnog voor de juiste watertemperatuur. Ook bieden onze specialisten uit Friesland combisystemen aan, deze zijn zelfs in staat uw gehele woning te verwarmen.

Zonnepaneel duur? Niet in Friesland!

Iedereen weet dat milieubewust leven steeds belangrijker wordt. De eeuwenoude energiebronnen raken uitgeput en de co2 uitstoot is zorgelijk, ook in Friesland. Besparing in alle opzichten is geboden. En het kan in Friesland met zonne energie! De zon is een onuitputtelijke energiebron die we in Friesland tot dusverre weinig benutten. Maar verbeterde zonepaneel technieken en zeker de subsidie regeling voor zonnepanelen die is ingesteld, maakt zonne energie en zonnepanelen steeds aantrekkelijker. Niet voor niets zien we al menig zonnepaneel en zonnecollector in het straatbeeld van Friesland.

Benieuwd naar de prijzen?

Interesse in zonnepanelen? Doe dan vandaag nog een offerteaanvraag bij Zonnepanelen Expres en ontvang spoedig scherpe prijsopgaven van zonnepaneel bedrijven uit Friesland en omgeving. Simpel, kosteloos en vrijblijvend!

Zonnecollector

Zonnecollector

Een zonnepaneel is anders dan een zonnecollector. Een zonnecollector zet zonlicht direct om in warmte. De warmte kan vervolgens voor diverse doeleinden gebruikt worden, zoals het verwarmen van water, ruimtes in huis.

Meer over zonnecollectoren

Subsidie

Subsidie Zonnepanelen

Internationale afspraken dwingen Nederland ertoe om milieuvriendelijke energieoplossingen (zoals zonnepanelen) financieel aantrekkelijker te maken. Met de overheidssubsidie voor zonnepanelen slaagt onze regering daar goed in.

Meer over subsidie

Rendement

rendement zonnepanelen

Het rendement van een zonnepaneel of zonnecollector is van diverse factoren afhankelijk. Hierbij gaat het met name om externe factoren zoals plaats, schuinte, ligging van het zonnepaneel ten opzichte van de zon en het aantal zonuren

Meer over het rendement

Na de ingestelde subsidieregeling voor zonnepanelen hebben we offertes opgevraagd bij verschillende zonnepaneel experts uit Friesland. We hoefden er de deur niet voor uit en niet één telefoontje te plegen. Via Zonnepanelen Expres ging het super snel. – Fam. D. Jansen – Friesland

Voordelen Zonnepanelen Expres

  • Alles is geheel vrijblijvend
  • Offertes aanvragen is kosteloos
  • Simpel en in drie stappen een keuze maken
  • Snel diverse zonnepaneel offertes in huis
  • Alleen erkende bedrijven uit Friesland
  • Deskundig en helder advies
  • Scherpe zonnepaneel prijzen van zonnepanelen
  • Altijd de beste deal voor uw zonnepaneel!

1. Offertes aanvragen

Doe vandaag nog een offerteaanvraag bij Zonnepanelen Expres Friesland, dan ontvangt u een overzicht met prijsopgaven van circa vijf zonnepaneelinstallateurs. Gratis, gemakkelijk en zo gepiept.

2. Zonnepanelen leveranciers vergelijken

Het overzicht in huis? Vergelijk dan op uw gemak de aanbiedingen van de verschillende zonnepaneel en zonneboiler specialisten uit Friesland. Vindt u niet het aanbod waar u op gehoopt had? Geen probleem.

3. Kies de beste deal en bespaar

Begin nog vandaag met besparen! Met zonnepanelen spaart u niet alleen uw bankrekening maar ook het milieu. Om de offerteaanvraag van uw zonnepaneel hoeft u het eveneens niet te laten, deze kost u niets!