Zonne-energie

De laatste jaren zijn er steeds meer manieren gevonden om zonne-energie in uw woning te gebruiken. Het fijne van deze manier van energie is dat er geen einde aan is. Fossiele brandstoffen zijn steeds lastiger te vinden en kosten hierdoor steeds meer geld. Het is dan ook een investering om uw huis te voorzien van zonne-energie. Een investering die u al snel weer terugverdient!

Waarmee kan ik zonlicht omzetten tot energie

U kunt stroom opwekken met zonnepanelen. De zonnepanelen staan rechtstreeks op uw stroomnetwerk aangesloten. Als u ook uw huis wilt verwarmen met zonne-energie dan kunt u kiezen voor een zonneboiler. U kunt op deze manier uw gehele woning voorzien van groene energie. Maar voor u misschien het belangrijkste is dat u veel geld kunt besparen met zonne-energie. Zonnepanelen kunnen al tot 50% van de energiekosten verminderen.

Hoeveel geld kan ik besparen met zonnepanelen?

Voor het maken van zonne-energie wordt er vaak gekozen voor zonnepanelen. Met negen zonnepanelen genereert u stroom voor een gezin van vier personen. Omdat er niet altijd voldoende zonlicht is voor zonne-energie genereert u ongeveer 50% van uw stroombehoefte. Uw energierekening wordt hierdoor jaarlijks 50% minder. Dit bespaart u al snel vijfhonderd euro per jaar of meer. Nog een bijkomend voordeel is dat fossiele brandstoffen jaarlijks duurder worden. Stroom wordt hierdoor steeds duurder, maar als u kiest voor zonne-energie dan kost de stroom van uw zonnepanelen niks. Wilt u ook veel geld besparen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Verdien ik mijn investering in zonne-energie terug

U betaald bij zonne-energie alleen voor de investering in zonnepanelen of zonneboilers. Zonnepanelen gaan al snel dertig jaar mee. In dertig jaar tijd heeft u geen onderhoudskosten of verbruikskosten. Uw investering wordt hierdoor gegarandeerd terugverdiend omdat u geen kosten heeft. Wilt u weten hoeveel u precies moet investeren om 50% jaarlijks van uw energierekening terug te verdienen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en u weet direct de investeringskosten.