Over Zonnepanelen-expres.nl

Zonnepanelen-expres.nl is een website waarop je een overzicht van alle zonnepanelen experts in je regio vindt. Je vindt hier handige recensies van verschillende installateurs en we bieden bovendien een complete gids met artikelen vol informatie, tips en aandachtspunten aan. Zo ben je goed voorbereid op de plaatsing van je eigen zonnepanelen, weet je precies welke kosten je kunt verwachten en wat de zonnepanelen installateur voor je kan betekenen. Daarnaast vind je ook informatie over het onderhouden van je zonnepanelen installatie.

Het team van Zonnepanelen-expres.nl helpt klanten al meer dan 10 jaar met het vinden van de juiste vakman voor een klus. We werken voor Zonnepanelen-expres.nl samen met ervaren installateurs door heel Nederland, zo kan iedereen een geschikte vakman vinden. Onze offerteservice is voor jou helemaal gratis en je zit ook nog eens nergens aan vast. Toch kun je hiermee al snel tot wel 40% op de kosten besparen! Zonder risico’s!

Hoe kunnen we je helpen?

We helpen je op verschillende vlakken: allereerst helpen we met het vinden van alle zonnepanelen installateurs bij jou in de buurt. Met de recensies van eerdere klanten krijg je een goed beeld van de kwaliteiten en werkzaamheden. Maak je gebruik van onze offerteservice dan krijg je bovendien tot 5 offertes toegestuurd om te vergelijken: zo kies je zelf het beste aanbod. Tot slot bieden we veel prijsinformatie, tips en handige artikelen aan zodat je alles weet over zonnepanelen.

1300+ zonnepanelen installateurs


Ruim 1300 bedrijven te vinden op Zonnepanelen-expres.nl

100+ recensies


Meer dan 100 recensies door bezoekers over lokale installateurs

11.512 offertes


Ruim 11.512 mensen gingen je voor en ontvingen gratis offertes

Zo werkt het vergelijken van offertes

Op zoek naar een ervaren zonnepanelen expert? Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je onze gratis offerteservice gebruikt.

  • Stap 1: vul het offerteformulier in en geef je wensen duidelijk aan. Het is handig als je hierbij aangeeft hoeveel energie je jaarlijks verbruikt en in wat voor huis je woont, zodat de vakmannen een offerte op maat kunnen opstellen.
  • Stap 2: je ontvangt daarna zo snel mogelijk meerdere offertes van experts in de buurt. Maximaal 5! Zo loopt je mailbox niet helemaal vol.
  • Stap 3: vergelijk nu de prijzen van de verschillende specialisten. Hier kan best wat verschil in zitten. Check vooral ook welke materialen er gebruikt gaan worden en wat de tijdsplanning is!
  • Stap 4: kies nu zelf de expert met het beste aanbod! Je bespaart tot wel 40% op de kosten en weet bovendien zeker dat je niet te veel betaalt.

Gratis offertes vergelijken

Wie zijn wij?

Zonnepanelen-expres.nl is opgezet in 2016, met als doel om alle zonnepanelen installateurs in Nederland te verzamelen. Zo is er een handige bedrijvengids ontstaan. De online vindbaarheid van deze installateurs wordt hierdoor verbeterd en we voorzien onze bezoekers van handige informatie over zonnepanelen.


Onze missie

  • Het vinden van een goede zonnepanelen installateur voor iedereen makkelijker maken.
  • De online vindbaarheid van lokale installateurs vergroten.
  • Kennis over zonnepanelen en alles wat er mee te maken heeft delen met onze websitebezoekers. Met als doel dat ze een goede keuze kunnen maken.

Zo komen we tot de informatie op Zonnepanelen-expres.nl

Met ruim 10 jaar ervaring in de zonnepanelen branche en het contact met zonnepanelen installateurs weten we als geen ander welke informatie belangrijk is voor onze websitebezoekers. Je wilt natuurlijk alles weten over welke zonnepanelen de beste zijn, wat een installateur voor je kan betekenen en welke kosten je kunt verwachten.

Naast informatie bestaat Zonnepanelen-expres.nl ook uit een bedrijvengids. Het is wel handig om te weten dat niet alle zonnepanelen installateurs zijn opgenomen in deze gids.

De redactie van Zonnepanelen-expres.nl bestaat uit een viertal tekstschrijvers met ruime ervaring binnen deze branche. De kennis wordt vergaard uit contact met installateurs, onderzoek en affiniteit met de branche. Zo komen we tot waardevolle informatie voor de bezoeker!

Nog hulp nodig?

Heb je toch nog hulp nodig? In het onderstaande blok vind je meer informatie.

Kom in contact met Zonnepanelen-expres.nl: