Over zonnepanelen-expres.nl

Zonnepanelen-expres.nl is een website waarop je een overzicht van alle zonnepanelen experts in je regio vindt. Je vindt hier handige recensies van verschillende experts en we bieden bovendien een complete gids met artikelen, tips en aandachtspunten aan. Zo ben je goed voorbereid op de plaatsing van je eigen zonnepanelen.

Deze website is onderdeel van een groter netwerk, waarbij we al 10 jaar lang helpen met het vinden van de juiste vakman voor een klus. We werken voor zonnepanelen-expres samen met ervaren installateurs door heel Nederland, zo kan iedereen een geschikte vakman vinden.

Onze offerteservice is voor jou helemaal gratis en je zit ook nog eens nergens aan vast. Toch kun je hiermee al snel tot wel 40% op de kosten besparen! Zonder risico’s!

Hoe kunnen we je helpen?

We helpen je op verschillende vlakken: allereerst helpen we met het vinden van alle zonnepanelen-experts bij jou in de buurt. Met de recensies van eerdere klanten krijg je een goed beeld van de kwaliteiten en werkzaamheden. Maak je gebruik van onze offerteservice dan krijg je bovendien tot 5 offertes toegestuurd om te vergelijken: zo kies je zelf het beste aanbod. Tot slot bieden we veel prijsinformatie, tips en handige artikelen aan om je goed voor te bereiden.

Zo werkt het vergelijken van offertes

Op zoek naar een ervaren zonnepanelen-expert? Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je onze gratis offerteservice gebruikt.

  • Stap 1: vul het offerteformulier in en geef je wensen duidelijk aan. Het is handig als je hierbij aangeeft hoeveel energie je jaarlijks verbruikt en in wat voor huis je woont, zodat de vakmannen een offerte op maat kunnen opstellen.
  • Stap 2: je ontvangt daarna zo snel mogelijk meerdere offertes van experts in de buurt. Maximaal 5! Zo loopt je mailbox niet helemaal vol.
  • Stap 3: vergelijk nu de prijzen van de verschillende specialisten. Hier kan best wat verschil in zitten. Check vooral ook welke materialen er gebruikt gaan worden en wat de tijdsplanning is!
  • Stap 4: kies nu zelf de expert met het beste aanbod! Je bespaart tot wel 40% op de kosten en weet bovendien zeker dat je niet te veel betaalt.

Nog hulp nodig?

Heb je toch nog hulp nodig? Je vindt op de pagina veelgestelde vragen voor bedrijven en particulieren antwoorden op onze meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, dan kun je ook contact opnemen met ons contactformulier.

Gratis offertes vergelijken